top of page

Dakwerken Van Camp uit Bonheiden regelt alles voor uw dak en gevel

De buitenkant van een woning geeft niet alleen een belangrijke indruk naar de buitenwereld, maar zorgt ook voor de nodige bescherming. Het team van Dakwerken Van Camp uit Bonheiden is gepassioneerd door alles wat met daken en gevels te maken heeft.

We herstellen jouw dak met de beste vakkennis, renoveren gevels in stijl en zetten de puntjes op de I met een duurzame dakgoot en energiebesparende isolatie.

Ben je aan het bouwen of renoveren? Neem dan zeker contact op om je project met ons te bespreken!

Een plat dak of een hellend dak? Telkens buitengewoon beschermd en piekfijn gebouwd

Afhankelijk van het type dak dat je wenst te renoveren of bouwen, bekijken we samen met jou de meest geschikte constructie en bekleding. Er zijn namelijk heel wat materialen waaruit je kunt kiezen en dan is het handig om te kunnen rekenen op deskundig advies.

Bij Dakwerken Van Camp hebben we ruime ervaring met zowel platte- als hellende daken. Elk dak kunnen we ook voorzien van een dakvenster via koepels of dakkapellen zodat ook de bovenste verdieping mooi licht binnenlaat.

De mooiste gevels met duurzame materialen

De gevel is het visitekaartje van een woning. De architectuur kan nogal verschillen en er zijn heel veel soorten materialen om een gevel te bekleden. Zo kan de gevel gemetseld zijn van bakstenen met mortel. Heel wat gevels zijn ook versierd met bijvoorbeeld decoratieve wandpanelen. Naast het esthetische aspect, zorgt de gevel ook voor de nodige bescherming van een woning.

Bij Dakwerken Van Camp zorgen we ervoor dat gevels niet alleen mooi afgewerkt worden, maar ook technisch in orde zijn.

Geniet van een voordelig btw-tarief voor renovaties

Woningen ouder dan 10 jaar en gebruikt als privéwoning hebben recht op een verlaagd btw-tarief van 6% bij renovaties. Als je isoleert, dan voorziet de Vlaamse overheid ook subsidies. Neem contact op voor meer informatie en een gratis offerte!

bottom of page